Veiligheid op internet

Virussen, hacken, phising, spam, privacy... Om veilig te kunnen internetten moet u weten wat de risico's zijn! Dat leert u op deze cursus.

Veilig online winkelen, internetbankieren, downloaden en omgaan met social media. U leert het allemaal tijdens deze cursus!

De cursus bestaat uit 2 sessies op de vrijdagochtend van 09:30 tot 11:30 uur. De hierbij behorende data zijn: 7 en 14 december.

Leden van de Bibliotheek, SeniorWeb, KBO of PCOB krijgen korting op de deelnameprijs op voorwaarde dat zij bij het betalen van de cursus of workshop hun bijbehorende pas kunnen tonen. De kosten voor leden zijn €22,50,- per persoon. Niet-leden betalen €25,- per persoon.

Bent u geïnteresseerd en wenst u deel te nemen aan deze cursus? Reserveer dan op tijd een plekje bij de klantenservice in de Bibliotheek.

Voor meer informatie zie website Seniorweb Hengelo

Ik ga akkoord met de privacyverklaring