In gesprek met Milan en Stefan

Milan en Stefan zijn twee Hengelose transjongeren. Zij vertellen hoe het is om op zoek te gaan naar je ware identiteit. Hoe is het om aan je ouders, op school en op je werk te vertellen dat je trans bent?

Over deze vragen en meer worden Milan en Stefan geïnterviewd door journaliste Marjon Kok. Er is gelegenheid om deel te nemen aan dit gesprek en om vragen te stellen. De avond is toegankelijk voor iedereen.

Aanmelden

De avond is gratis toegankelijk. In verband met een maximumaantal bezoekers willen we je vragen je wel vooraf aan te melden. Aanmelden kan via onderstaande knop.

Coming Out Week

In het kader van Coming Out Week organiseren we in samenwerking met Gemeente Hengelo diverse activiteiten. Zo kun je de gehele week in de Bibliotheek de doorlopende filmvertoning To Dress Up van ontwerper Cas Thorsen bekijken en organiseren we een meet & greet met Cas.

Inschrijven is niet (meer) mogelijk

Datum woensdag 13 oktober 2021