Cursus Orde op uw pc

Computercursussen en Workshops
Cursus Orde op uw pc

We krijgen steeds meer digitale informatie te verwerken. Daarom is het belangrijk om uw pc goed te archiveren. Maar hoe doet u dat?

Hoe zorgt u ervoor dat bestanden goed terug te vinden zijn? En hoe zorgt u ervoor dat uw bestanden nooit verloren gaan? Dat leert u in deze cursus!

De cursus 'Orde op uw pc' bestaat uit 4 lessen van 09:30 tot 11:30 uur. De hierbij behorende data zijn: vrijdag 29 november, 6, 13, 20 december.

Leden van de Bibliotheek, SeniorWeb, KBO of PCOB krijgen korting op de deelnameprijs op voorwaarde dat zij bij het betalen van de cursus of workshop hun bijbehorende pas kunnen tonen. De kosten voor leden zijn €45,- per persoon. Niet-leden betalen €50,- per persoon.

Bent u geïnteresseerd en wenst u deel te nemen aan deze cursus? Reserveer dan op tijd een plekje via het formulier hieronder of bij de klantenservice in de Bibliotheek.

Voor meer informatie zie Cursusaanbod SeniorWeb Hengelo.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring