Programma

Opruimspreekuur

Opruimspreekuur

Heb jij (tijdelijk) een steuntje in de rug nodig? Sta je voor grote veranderingen in je leven? Heb jij je huishouden door omstandigheden niet meer op orde? Mis je overzicht op het werk? Of vind je het lastig om prioriteiten te stellen? Loop dan binnen tijdens het inloopspreekuur.

Iedere tweede donderdag van de maand is Chloé van Driel van Chloé Happy in Organising te vinden in de Bibliotheek Hengelo Stad. Voor jou als klant een laagdrempelige manier om te praten over ‘opruimen’ aan de hand van jouw persoonlijke situatie. Opgeruimd staat netjes, maar geeft vooral rust en ruimte in hoofd en huis!

Voor wie?

De klantenkring van Chloé is divers. Ze werkt met hoarders, mensen met een burn-out, kwetsbare ouderen, mensen met financiële problemen en mensen met een onzichtbare ziekte, zoals depressie, ADHD of Autisme. Vaak gaat het om mensen die (tijdelijk) in een lastige situatie zitten. Voor hen is het erg fijn dat er iemand is die ze helpt om de regie over hun leven terug te krijgen.Chloé is Personal Organiser en helpt met het aanbrengen van orde, overzicht en structuur in het leven. Eén van haar specialismen is het helpen van ouderen. Denk bijvoorbeeld aan verhuizen van groot naar klein, opruimen voor je dood gaat of na een overlijden. 

Boeken

In de Bibliotheek hebben we over deze onderwerpen ook boeken beschikbaar. Bijvoorbeeld Aan de slag met de Huishoudcoach van Els Jacobs, de opruim goeroe van Chloé. Problematische verzamelaars van José van Beers en Kees Hoogduin, Nooit meer te druk van Tony Crabbe, Opgeruimd leven met ADHD van Judith Kolberg en Opruimen voor je doodgaat van Margareta Magnusson, een Zweedse kunstenares op leeftijd. Ze geeft tips geeft over het opruimen van je spullen als je ouder wordt. Hier te reserveren in de Bibliotheek.

Het opruimspreekuur is zonder afspraak toegankelijk tussen 16.00 – 19.00 uur.