Programma

Workshop: Opgeruimd staat netjes

Workshop: Opgeruimd staat netjes

Sta je voor een grote of kleine verandering in je leven? Heb je jouw huishouden door omstandigheden even niet meer op orde? Heb je behoefte aan meer rust in huis of in je hoofd? Vind je het lastig prioriteiten te stellen? Of ben je steeds van alles kwijt? Dan is deze workshop misschien wel de oplossing voor jou!

In de workshop “Opgeruimd staat netjes” krijg je inzicht in jouw opruimgewoontes. Ook leer ik jou om beter met je tijd om te gaan, zodat je aan het eind van de rit meer tijd overhoudt voor leuke dingen. Natuurlijk geef ik je meer dan voldoende handige tips & tricks die je na de workshop direct kunt toepassen. Opgeruimd staat netjes…….. Maar geeft vooral ruimte in je hoofd.

“The best way to get things done is to begin”

Happy in Organising

De workshop wordt gegeven door Chloé van Driel van Happy in Organising. Chloé is Personal Organiser en helpt met het aanbrengen van orde, overzicht en structuur in het leven van anderen. Ze woont in Hengelo en is gek op dieren, gezelligheid en lekker eten. Maar in het dagelijks leven is ze vooral aan het opruimen. Zoals ze zelf zegt op haar website: “Opruimen zit in mijn genen, ik word er blij van en het geeft mij rust.”

Aanmelden

Voor deze workshop kun je je rechtstreeks bij Happy in Organising aanmelden via een e-mail naar: . Er is plaats voor 6 tot 10 deelnemers.