Programma

Walk&Talk de workshop

De eerste indruk telt!
Walk&Talk de workshop

Werk zoeken hoef je niet alleen te doen! Tijdens de Walk & Talk-workshops ga je praktisch aan de slag met werk zoeken. Vandaag: de eerste indruk telt!

Je krijgt maar één kans om de eerste indruk te maken en die is belangrijker dan je denkt. Je kleding en je uitstraling bepalen voor een belangrijk deel hoe anderen jou ervaren en herinneren. Imago stylist Simone Tiehatten van www.s-kwadraat.com geeft persoonlijk advies om je kwaliteiten en talenten beter zichtbaar te maken. Tip: draag bij deze workshop de outfit die je kiest voor je eerstvolgende sollicitatiemoment.

Over de Walk&Talk

Het zoeken van een baan is door de jaren heen best veranderd. Bij de maandelijkse Walk&Talk koffiepauze (iedere tweede vrijdag van de maand) in de Bibliotheek krijg je praktische tips en een inspirerend verhaal over een vast thema, gerelateerd aan werk zoeken. Natuurlijk is er ook alle ruimte om jouw ervaringen met collegawerkzoekenden te delen. Iedere Walk&Talk koffiepauze wordt opgevolgd door een workshop over hetzelfde thema, op de derde vrijdag van de maand.