Theatervoorstelling: Een huis voor Harry

Nationale voorleesdagen
Theatervoorstelling: Een huis voor Harry

Ter ere van de Nationale voorleesdagen is vandaag de theatervoorstelling op basis van het Prentenboek van het Jaar 2019 ‘Een huis voor Harry’ door Leo Timmers.

Tijdens de Nationale Voorleesdagen genieten in totaal zo’n 500 Hengelose peuters in Hengelo van de theatervoorstelling Een huis voor Harry. Een verhaal over verdwalen, vriendjes maken, verrassingen en een huis zoeken.

Gaat jouw peuter dit jaar niet met het kinderdagverblijf naar de voorstelling in de Bibliotheek? Kom dan gezellig samen langs bij de open voorstelling van 23 januari!

Prentenboek van het Jaar

De voorstelling wordt gegeven door Poppentheater Belletje Sterk en is gebaseerd op het Prentenboek van het Jaar 2019: Een huis voor Harry van Leo Timmers. De voorstelling begint om 13.30 uur en is gratis toegankelijk voor peuters van 2-4 jaar. Reserveer daarvoor wel een kaartje (maximaal 1 begeleider per kind, daarvoor reserveer je geen kaart).