Programma

BEL-Workshop

BEL-Workshop

Heb je als goed voornemen om 2019 met lef en positief te beginnen? Kom naar de BEL-workshop “Koud naar je nieuwe werkgever bellen”.

Onze partnerorganisatie TalentPlus heeft contact gelegd met arbeidsBELmiddelaar Claudia Bouwens. In tegenstelling tot veel Nederlanders heeft zij totaal geen last van telephonofobie. Sterker nog, zij laat “LIVE” zien dat de telefoon een uitstekend middel is om deuren te openen. Een workshop van Claudia is een belevenis die bestaat uit een dosis kennis, een dosis kunde, een dosis positiviteit en twee doses lef! Deze exclusieve BELeving mag én wil je niet missen.

Wat mag je als deelnemer verwachten?

  • Claudia neemt je mee in haar visie, haar waarheid op het gebied van het huidige solliciteren.
  • Je krijg tips en trucs om anders te denken, anders te doen.
  • Claudia gaat “live” voor jullie als deelnemers naar potentiële werkgevers bellen.

Twee workshops

Om zoveel mogelijk mensen de gelegenheid te geven om deel te nemen aan deze BEL-workshop verzorgt Claudia op maandag 14 januari twee BEL-workshops waarbij zij LIVE voor jullie aan de slag gaat.

BEL-workshop 1: 09.00 – 12.00 uur

BEL-workshop 2: 13.00 – 16.00 uur

Aanmelden

Stuur een mail met jouw recente cv en de vermelding van jouw voorkeur voor de ochtend of middag BEL-workshop naar . Deelname kost €10 per persoon.

 

Nieuwsgierig?

Voor reacties van deelnemers en meer informatie neem een kijkje op de website: https://www.dearbeidsbelmiddelaar.nl/verhalen-van-onderweg/