Geannuleerd: In gesprek met Jelle Brandt Corstius

GEANNULEERD: Op 18 november is Jelle Brandt Corstius te gast bij Bibliotheek Hengelo in het kader van Nederland Leest 2021. Raak geïnspireerd door zijn reisverhalen, indrukken, kennis over Rusland, India, de Kaukasus en Sotsji.

In verband met de coronamaatregelen is deze activiteit helaas geannuleerd.

Jelle Brandt Corstius (1978) is een veelzijdig man: journalist, Ruslandkenner, correspondent, schrijver, programmamaker én basisschoolleraar.

Op 18 november is hij te gast bij Bibliotheek Hengelo in het kader van de campagne Nederland Leest, waarbij het thema ‘Over de grens’ heel goed aansluit bij zijn boeken, programma’s en verhalen. Raak geïnspireerd door zijn reisverhalen, indrukken, kennis over Rusland, India, de Kaukasus en Sotsji. En over zijn ervaringen in corona-tijd, waarin hij besloot om zich om te laten scholen tot basisschoolleraar.

Journalist Theo Hakkert (Tubantia) gaat op deze avond met Jelle in gesprek over zijn veelzijdige oeuvre en carrière.

Nederland Leest 2021

Van 1 tot en met 30 november is Nederland Leest 2021, met dit jaar het thema Over de grens. Het afgelopen jaar was voor veel mensen een periode waarin het leven zich voornamelijk tussen vier muren afspeelde. Met een boek reis je in een mum van tijd van Jakarta naar New York en ben je maar een paar bladzijden verwijderd van 1924.

We organiseren verschillende activiteiten in de Bibliotheek rondom Nederland Leest en het thema Over de grens. Klik hier voor de agenda. Daarnaast kun je de hele maand november in de Bibliotheek het gratis boek De wandelaar van Adriaan van Dis ophalen (op = op)! Zien we jou ook in de Bibliotheek tijdens Nederland Leest?

Datum donderdag 18 november 2021
Tijd 20:00 tot 21:30 uur