Expositie: Over de Grens

In de hele maand november is in de Bibliotheek in het kader van Nederland Leest 2021 de expositie Over de grens te bewonderen, met foto’s van de Digitale Fotoclub NS Hengelo.

November staat in het teken van Nederland Leest, dit jaar met het thema ‘Over de grens’. We vroegen 20 leden van de Digitale Fotoclub NS Hengelo om dit thema te vangen in foto’s. De gehele maand november vertonen we het resultaat in deze expositie. De Digitale Fotoclub NS Hengelo bestaat al sinds 2008 en exposeert regelmatig in Bibliotheek Hengelo.

Nederland Leest 2021

Van 1 tot en met 30 november is Nederland Leest 2021, met dit jaar het thema Over de grens. Het afgelopen jaar was voor veel mensen een periode waarin het leven zich voornamelijk tussen vier muren afspeelde. Met een boek reis je in een mum van tijd van Jakarta naar New York en ben je maar een paar bladzijden verwijderd van 1924.

We organiseren verschillende activiteiten in de Bibliotheek rondom Nederland Leest en het thema Over de grens. Klik hier voor de agenda. Daarnaast kun je de hele maand november in de Bibliotheek het gratis boek De wandelaar van Adriaan van Dis ophalen (op = op)! Zien we jou ook in de Bibliotheek tijdens Nederland Leest?

Datum dinsdag 30 november 2021
Waar Bibliotheek Hengelo Stad