GEANNULEERD: Cursus Digisterker

GEANNULEERD: Steeds vaker moeten we overheidszaken online regelen. Maar niet iedereen weet hoe je daar gebruik van maakt. Bij de cursus Digisterker helpen we u op weg! Leer omgaan met de digitale overheid.

De cursus is onder voorbehoud van de ontwikkelingen en maatregelen rondom het Corona-virus.

Een verhuizing doorgeven, indienen van de belastingaangifte en het gebruiken van een DigID. Het zijn voorbeelden van overheidszaken die u tegenwoordig online moet regelen. Ook kunt u te maken krijgen met de Berichtenbox van de overheid en met begrippen als zorgtoeslag en regelhulp. En wist u dat u uw rekeningen bij uw ziektekostenverzekeraar alleen nog kunt inzien als u met uw DigID werkt?

In samenwerking met SeniorWeb en gemeente Hengelo geeft Bibliotheek Hengelo de cursus 'Digisterker': leer omgaan met de digitale overheid.

Deze cursus bestaat uit 4 bijeenkomsten waarin u in een rustig tempo en onder deskundige begeleiding aan de slag gaat. De hierbij behorende data zijn: dinsdagochtend 7, 14, 21, 28 september

Bent u geïnteresseerd en wenst u deel te nemen aan deze cursus? Reserveer dan op tijd een plekje via het formulier hieronder of bij de klantenservice in de Bibliotheek.

Voor meer informatie zie Cursusaanbod SeniorWeb Hengelo.

Datum dinsdag 7 september 2021
Tijd 09:30 tot 11:30 uur