Mammacafé: zwanger & baby

De hechting en de breinontwikkeling van je kindje
Mammacafé: zwanger & baby

Een baby voelt dat er van hem gehouden wordt. Door dat gevoel kan hij zich goed ontwikkelen. Door je baby liefdevol vast te houden, tegen hem te praten en naar hem te kijken, ontwikkelt je kind een basisvertrouwen in jou als zijn ouder. Melanie Jongbloed komt vertellen over hechting en de ontwikkeling van het brein vanaf de babytijd.

Mammacafé

Het Mammacafé in Hengelo is een gezellige plek waar je andere ouders kunt ontmoeten. Je kunt er ervaringen uitwisselen en je kindje kan fijn spelen. Het Mammacafé is iedere woensdagochtend tussen 10:00 en 11:30 uur geopend in Bibliotheek Hengelo Stad.

100 jaar Bibliotheek Hengelo

In september 2019 is het 100 jaar geleden dat de Openbare Leeszaal en Bibliotheek Hengelo werd opgericht. Een jubileum dat we vieren met alle inwoners van Hengelo. De hele maand september staat bol van de activiteiten! Kijk voor alle informatie over de feestmaand op bibliotheekhengelo.nl/100jaar