Spreekuur Wooncoach

GEANNULEERD: De energietarieven rijzen momenteel de pan uit. Wil je weten wat je daar zelf aan kunt doen? Kom dan naar het spreekuur van de Wooncoach. Wegens de coronamaateregelen is dit spreekuur momenteel alleen telefonisch bereikbaar.

De Wooncoach is een deskundige die gratis advies en tips geeft bij al jouw vragen rond duurzaam wonen en het besparen van energie.

Je kunt bij de Wooncoach terecht voor vragen over onder andere:

• Energiebesparende maatregelen, zoals dubbelglas en vloerisolatie
  • Zelf energie opwekken met zonnepanelen en zonneboiler
  • Meer comfort in jouw huis én een lagere energierekening

Duurzaam Thuis Twente

De Wooncoaches zijn van Duurzaam Thuis Twente. Dat is een initiatief om de verduurzaming van particuliere woningen te stimuleren. Zij geven antwoord op woonvragen en voorzien huiseigenaren belangeloos van duurzaam advies.

Hengelo Aardgasvrij

Dit spreekuur is onderdeel van het project Agenda van de Stad. Daarin werken we samen met Bibliotheek Enschede en omroep 1Twente aan een toekomstbestendig Overijssel om samen in te leven.

Wonen zonder gas is één van de uitdagingen. Je kunt bij ons terecht voor meer informatie over wat dit voor jóu gaat betekenen. Lees meer

Geannuleerd maar telefonisch bereikbaar

Dit spreekuur is geannuleerd wegens de nieuwe coronamaatregelen. Wilt u toch gratis advies van een van de wooncoaches van Stichting Duurzaam Thuis Twente? Bel dan rechtstreeks met 085 – 1850 130. We komen graag bij u thuis langs. En als u dat liever heeft, adviseren we per telefoon.

Datum zaterdag 26 februari 2022
Tijd 11:00 tot 14:00 uur