Expositie Gasloos & duurzaam wonen

Hoe kun je flink op de gasrekening besparen? Hoe kan jouw tuin een belangrijke bijdrage leveren aan de biodiversiteit? Wat is een eetbare tuin? Zonnepanelen? Een warmtepomp? Bezoek de expositie!

Foto: Marcel Jurian de Jong

De expositie Gasloos & duurzaam wonen is leuk voor kinderen én volwassenen. En je leert er ook nog van alles over een duurzame woning en tuin.

De expositie is vanaf zaterdag 6 november te vinden op de begane grond in de Bibliotheek Hengelo Stad.

Hengelo Aardgasvrij

Dit spreekuur is onderdeel van het project Agenda van de Stad. Daarin werken we samen met Bibliotheek Enschede en omroep 1Twente aan een toekomstbestendig Overijssel om samen in te leven.

Wonen zonder gas is één van de uitdagingen. Je kunt bij ons terecht voor meer informatie over wat dit voor jóu gaat betekenen.

Inschrijven is niet (meer) mogelijk

Datum zaterdag 6 november 2021