Huis van Verhalen: De werkkamer

Beeldend kunstenaar Hettie Franken creëerde een werkkamer in Bibliotheek Hengelo met allerlei afbeeldingen en voorwerpen, allemaal met een eigen verhaal. Het resultaat is een prachtige expositie!

Ruim veertig deelnemers doen mee aan het project ‘Huis van verhalen – de werkkamer’, met een foto, object, voorwerp of kledingstuk waar een verhaal in huist. De verzameling verhalen en afbeeldingen zijn te zien in de Bibliotheek van 2 december 2021 tot 28 januari 2022. Huis van Verhalen is een initiatief van beeldend kunstenaar en voormalig stadsdichter Hettie Franken. Kom je snel een kijkje in De Werkkamer nemen tijdens onze openingstijden?

Wil je alvast een voorproefje van De Werkkamer? Bekijk dan onderstaande video en objecten!

Afbeelding1
Peter ten Vergert  - Souvenir from Brasil