Uitverkocht: Windows 10: Basiscursus

Uitverkocht:

Wilt u leren werken met de meest gebruikte versie van Windows, het besturingssysteem van Microsoft? Volg dan deze basiscursus.

De cursus is onder voorbehoud van de ontwikkelingen en maatregelen rondom het Corona-virus.

De basiscursus is bestemd voor allen die ruime en voldoende kennis hebben van een pc of van een vorige versie van het Windows-besturingssysteem.

In een rustig tempo en in begrijpelijke taal worden de diverse mogelijkheden van Windows 10 belicht. De uitleg wordt afgewisseld met praktische oefeningen. Wat in deze cursus zeker aan de orde komt, is:

• Werken met het bureaublad, menu Start, de taakbalk en apps
  • Kennismaken met nieuwe en vernieuwde programma's
  • Werken met mappen, bestanden en bibliotheken
  • Internet en e-mail
  • Muziek, foto en video
  • Instellingen en gebruikersaccounts maken
  • Beveiliging, apparaatbeheer en thuisgroepen maken

De basiscursus Windows 10 bestaat uit 4 sessies op de dinsdagmiddag van 13:30 tot 15:30 uur. De hierbij behorende data zijn:

1, 8, 15, 22 maart

Leden van de Bibliotheek, SeniorWeb, KBO of PCOB krijgen korting op de deelnameprijs op voorwaarde dat zij bij het betalen van de cursus of workshop hun bijbehorende pas kunnen tonen. De kosten voor leden zijn €45,- per persoon. Niet-leden betalen €50,- per persoon.

Bent u geïnteresseerd en wenst u deel te nemen aan deze cursus? Reserveer dan op tijd een plek via het formulier hieronder of bij de klantenservice in de Bibliotheek.

Aanmeldformulier cursus Windows 10 Basis

In verband met verwerking van persoonlijke gegevens dient akkoord te worden gegaan met ons privacystatement.

(Velden met een * zijn verplicht)

Voor meer informatie zie Cursusaanbod SeniorWeb Hengelo.

Datum dinsdag 1 maart 2022
Tijd 13:30 tot 15:30 uur