Uitverkocht: Windows 10: Vervolgcursus

Uitverkocht:

Kunt u al goed overweg met Windows 10, maar wilt u wat verder de diepte in? Dat kan met deze vervolgcursus.

De cursus is onder voorbehoud van de ontwikkelingen en maatregelen rondom het Corona-virus.

De vervolgcursus is bestemd om veelgebruikte opties en functies in Windows 10 onder de knie te krijgen en is tevens geschikt als geheugensteuntje voor iedere PC-gebruiker.

U kunt ook zelf onderwerpen aandragen. Onderwerpen die behandeld kunnen worden, zijn onder andere:

• Instellingen maken voor het beelscherm, vensters, programma's, energiebeheer, muis, toetsenbord, touchscreen en geleid
  • Interessante opties in Edge
  • E-mailen en contactpersonen toevoegen aan de app Personen
  • Handige opties voor tekstverwerking in WordPad
  • Beveiliging, onderhoud en back-ups
  • Branden, werken met een USB-stick, externe harde schijf en digitale camera
  • Thuisgroep instellen

De vervolgcursus Windows 10 bestaat uit 3 lessen op vrijdagochtend van 09:30 tot 11:30 uur. De hierbij behorende data zijn:

25 februari, 4 en 11 maart.

Leden van de Bibliotheek, SeniorWeb, KBO of PCOB krijgen korting op de deelnameprijs op voorwaarde dat zij bij het betalen van de cursus of workshop hun bijbehorende pas kunnen tonen. De kosten voor leden zijn €32,50 per persoon. Niet-leden betalen €35,- per persoon.

Bent u geïnteresseerd en wenst u deel te nemen aan deze cursus? Reserveer dan op tijd een plek via het formulier hieronder of bij de klantenservice in de Bibliotheek.

Aanmeldformulier cursus Windows 10 Vervolg

In verband met verwerking van persoonlijke gegevens dient akkoord te worden gegaan met ons privacystatement.

(Velden met een * zijn verplicht)

Voor meer informatie zie Cursusaanbod SeniorWeb Hengelo.

Datum vrijdag 25 februari 2022
Tijd 09:30 tot 11:30 uur