Android tablet: Vervolgcursus

Computercursussen en Workshops
Android tablet: Vervolgcursus

Werkt u al langere tijd met een Android tablet, maar wilt u graag meer bekend worden met de uitgebreide mogelijkheden die de tablet biedt? Volg dan deze cursus voor gevorderden!

De cursus is onder voorbehoud van de ontwikkelingen en maatregelen rondom het Corona-virus.

Deze cursus is toegespitst op Android tablets van het merk Samsung. Tijdens de cursus is het mogelijk om specifieke onderwerpen aan te dragen. Neem wel uw eigen tablet mee!

Onderwerpen die aanbod komen zijn onder andere:

• Google (Google+, Maps, Drive, Earth, Profile) en de relatie daartussen
  • Media (Foto's, Video, Boeken, Albums, etc.)
  • Werken in de Cloud en het delen van data

Deze cursus bestaat uit 3 lessen van 13:30 tot 15:30 uur. De hierbij behorende data zijn: dinsdag 1/12, 8/12, 15/12.

Leden van de Bibliotheek, SeniorWeb, KBO of PCOB krijgen korting op de deelnameprijs op voorwaarde dat zij bij het betalen van de cursus of workshop hun bijbehorende pas kunnen tonen. De kosten voor leden zijn €32,50 per persoon. Niet-leden betalen €35,- per persoon.

Bent u geïnteresseerd en wenst u deel te nemen aan deze cursus? Reserveer dan op tijd een plekje via het formulier hieronder of bij de klantenservice in de Bibliotheek.

Voor meer informatie zie Cursusaanbod SeniorWeb Hengelo.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring