Workshop E-books

Computercursussen en Workshops
Workshop E-books

De Bibliotheek heeft een ruim assortiment aan e-books. Wil je starten met digitaal lezen? Na deze workshop ben je er klaar voor!

De cursus is onder voorbehoud van de ontwikkelingen en maatregelen rondom het Corona-virus.

Let op: deze workshop is alleen geschikt voor bibliotheekleden, omdat toegang tot de e-books van de Bibliotheek nodig is.

Wist je dat de Bibliotheek een aanbod heeft van meer dan 15.000 e-books? Deze kun je lenen als je lid bent. Er is voor ieder wat wils!

Het kan best een stap zijn om te beginnen met digitaal lezen. We helpen je graag op weg! In deze workshop leer je een account aanmaken op www.onlinebibliotheek.nl/e-books en hoe je de boeken vervolgens kunt lezen op jouw tablet of e-reader.

De workshop bestaat uit 1 les op donderdag 10/12.

Reserveren

Leden van de Bibliotheek kunnen zich voor deze gratis workshop opgeven via het reserveringsformulier hieronder of bij de klantenservice in de Bibliotheek.

Deze workshop is alleen voor bibliotheekleden. Zij kunnen zich met bibliotheekpasnummer en wachtwoord registreren voor een gratis account bij de online Bibliotheek, waar e-books beschikbaar zijn. Nog geen bibliotheeklid? Regel dat eenvoudig hier online

Reserveren
Ik ga akkoord met de privacyverklaring