ArcheoHotspot

(G)ouden tijden
ArcheoHotspot

Maak kennis met het werk van een archeoloog en opgravingen uit de buurt in deze tentoonstelling op de 1e verdieping van Bibliotheek Hengelo Stad.

Bij de tentoonstelling vind je informatie over archeologie en diverse items die zijn gevonden bij opgravingen in Hengelo en omstreken.

Coronamaatregelen

Door de aangescherpte coronamaatregelen zullen er op woensdag- en zatermiddag helaas geen archeologen meer aanwezig zijn. Maar je kunt dus nog steeds een kijkje komen nemen als je in de Bibliotheek bent!

(G)ouden tijden

Erfgoed is het centrale thema voor dit najaar. Erfgoed is datgene dat men van de voorouders erft en wat bewaard moet blijven voor de toekomst. We noemen het (g)ouden tijden en kijken naar toen en de toekomst. Kijk hier voor het complete programma van activiteiten in het thema (g)ouden tijden.