Geannuleerd: Android tablet: Vervolgcursus

GEANNULEERD:

Maak stap voor stap kennis met de belangrijkste functies van de Android tablet!

De cursus is onder voorbehoud van de ontwikkelingen en maatregelen rondom het Corona-virus.

Leer meer over de bediening van de tablet, verbinding maken met internet en het gebruik van uw e-mail. We behandelen tevens allerlei handige apps. Deze cursus is toegespitst op tablets van het merk Samsung. Let op: neem wel uw eigen tablet mee!

Onderwerpen die o.a. aan bod komen zijn:

• Algemene kennis, beveiliging, privacy, updates, etc.
  • E-mail en alles wat daarmee te maken heeft (Google Mail, Agenda, Contacten)
  • Internet, YouTube, Favorieten
  • Veilig internetten
  • Browserkeuzes

De cursus bestaat uit 4 lessen van 9:30 tot 11:30 uur. De hierbij behorende data zijn: woensdag 2, 9, en 16 maart.

Leden van de Bibliotheek, SeniorWeb, KBO of PCOB krijgen korting op de deelnameprijs op voorwaarde dat zij bij het betalen van de cursus of workshop hun bijbehorende pas kunnen tonen. De kosten voor leden zijn €32,50 per persoon. Niet-leden betalen €35,- per persoon.

Bent u geïnteresseerd en wenst u deel te nemen aan deze cursus? Reserveer dan op tijd een plekje via het formulier hieronder of bij de klantenservice in de Bibliotheek.

Aanmeldformulier cursus Android tablet vervolg

In verband met verwerking van persoonlijke gegevens dient akkoord te worden gegaan met ons privacystatement.

(Velden met een * zijn verplicht)

Voor meer informatie zie Cursusaanbod SeniorWeb Hengelo.

Datum woensdag 2 maart 2022
Tijd 09:30 tot 11:30 uur