Inloopspreekuur Lichter leven

Nova Holos
Inloopspreekuur Lichter leven

Lichter leven gaat over loslaten. In praktisch opzicht maar zeker ook in je emotionele en mentale functioneren.

Het opruimen van materiële, mentale en emotionele ballast brengt ruimte, rust en overzicht in je leven. Als je loslaat wat jou vastzet en/of niet meer dient, creëer je bewegingsruimte waardoor je op alle gebieden andere, voor jou betere keuzes kunt maken in je leven.

Inloopspreekuur

Iedere 2e maandag van de maand is Anne Lodewijkx van Nova Holos te vinden in de Bibliotheek Hengelo Stad. Een laagdrempelige manier om jouw persoonlijke situatie eens voor te leggen en te luisteren hoe je daarin beweging kunt krijgen. Het Lichter leven spreekuur is zonder afspraak, kosteloos én vrijblijvend toegankelijk tussen 11:30 en 13:30 uur. Past het tijdstip je niet? Neem contact op voor het maken van een afspraak op een ander tijdstip. Je vindt Anne Lodewijkx in het leescafé op de begane grond.

Lichter leven

Dit inloopspreekuur is voor iedereen die behoefte heeft om ballast kwijt te raken en wel wat advies kan gebruiken. Als je op praktisch, emotioneel of mentaal vlak last, zorgen en/of pijn ervaart is het spannend om dat te bespreken, hoe waardevol is het dan om weer ruimte te ervaren en lichter in je leven kunt staan?

Boeken

In de Bibliotheek hebben we over deze onderwerpen ook boeken beschikbaar. Bijvoorbeeld: