Cursus iPhone

De iPhone is één van de meest gebruikte smartphones. Bent u al een beetje ervaren in het gebruik van de iPhone, maar wilt u meer weten over alle mogelijkheden? Schrijf u dan in voor deze cursus.

De cursus is onder voorbehoud van de ontwikkelingen en maatregelen rondom het Corona-virus.

De cursus bestaat uit 4 lessen op woensdagmiddag van 13:30 tot 15:30 uur. De data zijn: 21/9, 28/9, 5/10, 12/10

Leden van de Bibliotheek, SeniorWeb, KBO of PCOB krijgen korting op de deelnameprijs op voorwaarde dat zij bij het betalen van de cursus of workshop hun bijbehorende pas kunnen tonen. De kosten voor leden zijn €45 per persoon. Niet-leden betalen €50 per persoon.

Bent u geïnteresseerd en wenst u deel te nemen aan deze workshop? Reserveer dan op tijd een plekje bij de klantenservice in de Bibliotheek.

Let op: neem wel uw eigen iPhone mee!

Aanmeldformulier cursus iPhone

In verband met verwerking van persoonlijke gegevens dient akkoord te worden gegaan met ons privacystatement.

(Velden met een * zijn verplicht)

Datum woensdag 21 september 2022
Tijd 13:30 tot 15:30 uur