Workshop Whatsapp (iPhone)

Leer hoe u gemakkelijk via Whatsapp berichten, bestanden en foto's met uw contacten uitwisselt. Deze workshop is geschikt voor mensen met een iPhone.

De cursus is onder voorbehoud van de ontwikkelingen en maatregelen rondom het Corona-virus.

De workshop Whatsapp bestaat uit 1 sessie op vrijdag 11 november van 13:30 tot 15:30 uur. De workshop is gratis in het kader van de Week van de Mediawijsheid en is geschikt voor mensen met een iPhone. Heeft u een Android telefoon? Dan hebben we ook een workshop Whatsapp voor u. Kijk hiervoor in de agenda op onze website.

Reserveren

Bent u geïnteresseerd en wenst u deel te nemen aan deze cursus? Reserveer dan op tijd een plek via het formulier hieronder of bij de klantenservice in de Bibliotheek.

Aanmeldformulier Workshop Whatsapp iPhone

In verband met verwerking van persoonlijke gegevens dient akkoord te worden gegaan met ons privacystatement.

(Velden met een * zijn verplicht)

Datum vrijdag 11 november 2022
Tijd 13:30 tot 15:30 uur