Programma

Biebatelier: NS Digitale Fotoclub exposeert ‘Kleurrijk Hengelo’

Biebatelier: NS Digitale Fotoclub exposeert ‘Kleurrijk Hengelo’

De hele maand november is in de Bibliotheek Hengelo-Stad een expositie te zien van de NS Digitale Fotoclub met het thema 'Kleurrijk Hengelo'. In dit Biebatelier laten zij Hengelo op een kleurrijke manier zien. Mis het niet!

NS Digitale Fotoclub

De Digitale Fotoclub van de Nederlandse Spoorwegen Hengelo is opgericht in 2008 en bestaat uit fanatieke fotovrijwilligers die hun roots bij de Nederlandse Spoorwegen hebben liggen. Bij de club zitten een kleine 20 (gepensioneerde) medewerkers m/v, variërend in leeftijd van 40- 70 jaar, waaronder (voormalig) machinisten en personeelsplanners.

Met veel enthousiasme leggen zij vast wat hen bezighoud. Uiteraard maken zij als ‘spoorofielen’ foto’s van treinen en stations, maar er is een keur aan verschillende onderwerpen en interesses die vastgelegd worden op de digitale gevoelige plaat.

De fotoclub komt graag in de Bibliotheek en heeft al meerdere malen een expositie laten zien in het Biebatelier. Ook het 10-jarig bestaan van de fotoclub is hier in 2018 gevierd.

Dit jaar heeft de club een nieuwe uitdaging aangegaan met het thema ‘Kleurrijk Hengelo’. In het Biebatelier laten zij Hengelo op een andere manier zien: Kleurrijk gefotografeerd door een kleurrijke fotoclub met kleurrijke mensen.

Expositie bezoeken

De kleurrijke foto’s zijn de hele maand november te bekijken in het Biebatelier van Bibliotheek Hengelo Stad tijdens de openingsuren van de bieb.

Datum woensdag 1 november 2023
Einddatum donderdag 30 november 2023
Waar Bibliotheek Hengelo Stad
Thema Biebatelier, Expositie
Prijs Gratis