Walk & Talk training: Jouw netwerk is goud waard

Solliciteren wordt veel gemakkelijker wanneer je ‘bekend’ bent bij iemand in de organisatie waar jij aan de slag wilt. Maar wat als je daar niemand kent? Tijdens deze training leer je hoe je optimaal gebruik maakt van de mensen in jouw netwerk.

De kans is namelijk groot dat één van de mensen in jouw netwerk wél de juiste contactpersoon kent die jou een voorsprong kan geven ten opzichte van al die andere sollicitanten.

In de training, gegeven door Micha van de Water van Move Your Crowd, gaan we stap voor stap te werk. We bepalen wat je nu echt wilt, waar je dat zou willen doen en wie je daarbij zou kunnen helpen. Je gaat met een heldere boodschap de markt op en weet aan wie je welke vraag wilt stellen. Nu alleen nog zien dat jij de juiste persoon bent en zorgen dat anderen jou een mooie stap gunnen. Simpel toch?

Micha van de Water van Move Your Crowd heeft jarenlange ervaring in het mobiliseren van netwerken. Bereid je voor op een actieve, leuke en inspirerende workshop, waarin je zelf echt aan de slag moet. Benieuwd of jouw netwerk ook goud waard is? Meld je dan nu aan!

Aanmelden en kosten

Deze activiteit is gratis voor leden en niet-leden van de Bibliotheek. We gebruiken het programma Zoom om elkaar online te ontmoeten.

Aanmelden is verplicht en kan via onderstaand formulier of bij de klantenservice in de Bibliotheek.

Online deelnemen

Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging met een Zoomlink. Om deel te nemen heb je alleen een laptop nodig met camera, microfoon en een goed werkende internetverbinding. De Bibliotheek helpt je als dat nodig is. Aarzel dus niet en meld je aan!

Door je aan te melden ga je akkoord met het gebruik van jouw e-mailadres door de Bibliotheek en het sturen van informatie na afloop van de activiteit waaraan je deelnam.

Meer activiteiten

Een groot aantal Bibliotheken in Overijssel bieden samen een compleet najaarsprogramma voor werkzoekenden. Voor iedereen die bezig is met persoonlijke ontwikkeling, of je nu tijdelijk geen baan hebt, wilt veranderen van baan of gewoon je CV wilt bijhouden. Zo kun je bijvoorbeeld meer leren over hoe je LinkedIn kunt inzetten, hoe je jouw eigen netwerk gebruikt, waar jouw talenten liggen of hoe je jezelf presenteert tijdens sollicitatiegesprekken.

Bekijk hier alle activiteiten

Datum vrijdag 19 november 2021