Leren kijken naar het landschap met Nicole Tanke

Elke Hengelose inwoner kan op zijn eigen manier naar de wereld kijken... Wandel mee met architectuurfotografe Nicole Tanke en ontdek lijnen in je vertrouwde omgeving!

De Hengelose architectuurfotografe Nicole Tanke verruilde na een burn-out haar leven in een zoektocht naar haar creatieve en persoonlijke ontwikkeling. De ontdekking van de camera in 2013 hielp haar daarbij; het veranderde haar kijk op de wereld en Tanke ontdekte de kunst in het dagelijks leven.

Lijnen van Hengelo - Wandeling

Op vrijdag 3 en zaterdag 4 februari maken we een wandeling vanaf de Bibliotheek. Leer tijdens de wandeling je blik verbreden en probeer anders naar de wereld om je heen te kijken. Al snel zul je lijnen in de omgeving herkennen; Ze zijn dichterbij dan je denkt.. Wandel je met ons mee?

Aanmelden

In verband met een maximumaantal beschikbare plaatsen tijdens de wandeling willen we je vragen je van tevoren even aan te melden. Aanmelden kan via onderstaande knop.

Datum zaterdag 4 februari 2023
Tijd 15:00 tot 17:00 uur