Activiteiten | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Geannuleerd: Windows 11: Basiscursus

GEANNULEERD:

Wil je leren werken met de nieuwste versie van Windows, het besturingssysteem van Microsoft? Volg dan deze basiscursus.

De basiscursus is bestemd voor allen die ruime en voldoende kennis hebben van een pc of van een vorige versie van het Windows-besturingssysteem.

In een rustig tempo en in begrijpelijke taal worden de diverse mogelijkheden van Windows 11 belicht. De uitleg wordt afgewisseld met praktische oefeningen.

In deze cursus o.a. aandacht voor de eisen aan de computer, de installatie, nieuwe onderdelen (en verwijderde onderdelen), gebruik van Android-apps en de vormgeving. Je leert werken met documenten, mappen, foto’s, instellingen en beveiliging.

De basiscursus Windows 11 bestaat uit 5 sessies op de vrijdagochtend van 9:30 tot 11:30 uur.
De hierbij behorende data zijn:  26 januari, 2, 9, 16, 23 februari.

Leden van de Bibliotheek, SeniorWeb, KBO of PCOB krijgen korting op de deelnameprijs op voorwaarde dat zij bij het betalen van de cursus of workshop hun bijbehorende pas kunnen tonen. De kosten voor leden zijn €65,- per persoon. Niet-leden betalen €70,- per persoon.

Aanmelden is niet meer mogelijk.

Voor meer informatie zie Cursusaanbod SeniorWeb Hengelo.

Datum vrijdag 26 januari 2024
Tijd 09:30 tot 11:30 uur