Activiteiten | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Cursus DigiVitaler

Met het lesprogramma DigiVitaler maak je kennis met digitale zorg en leer je er mee werken.

Het lesprogramma bestaat uit de behandeling van diverse portalen voor de digitale zorg. Onderwerpen zijn b.v. Thuisarts.nl, Apotheek.nl, gezondheidsapps, het patiëntenportaal van de huisarts en het videoconsult.

Deze cursus bestaat uit 2 bijeenkomsten waarin je in een rustig tempo en onder deskundige begeleiding aan de slag gaat. De hierbij behorende data zijn: woensdagochtend 13 en 20 december.

Ben je geïnteresseerd en wil je deel te nemen aan deze cursus? Voor deelname is aanmelding vereist. Je kunt je hiervoor aanmelden via onderstaand formulier of bij onze klantenservice in de Bibliotheek.

Aanmeldformulier cursus DigiVitaler

In verband met verwerking van persoonlijke gegevens dient akkoord te worden gegaan met ons privacystatement.

(Velden met een * zijn verplicht)

Voor meer informatie zie Cursusaanbod SeniorWeb Hengelo.

Datum woensdag 13 december 2023
Tijd 09:30 tot 11:30 uur