Cursus Digisterker

Steeds vaker moeten we overheidszaken online regelen. Maar niet iedereen weet hoe je daar gebruik van maakt. Bij de cursus Digisterker helpen we u op weg! Leer omgaan met de digitale overheid.

De cursus is onder voorbehoud van de ontwikkelingen en maatregelen rondom het Corona-virus.

Een verhuizing doorgeven, indienen van de belastingaangifte en het gebruiken van een DigID. Het zijn voorbeelden van overheidszaken die u tegenwoordig online moet regelen. Ook kunt u te maken krijgen met de Berichtenbox van de overheid en met begrippen als zorgtoeslag en regelhulp. En wist u dat u uw rekeningen bij uw ziektekostenverzekeraar alleen nog kunt inzien als u met uw DigID werkt?

In samenwerking met SeniorWeb en gemeente Hengelo geeft Bibliotheek Hengelo de cursus 'Digisterker': leer omgaan met de digitale overheid.

Deze cursus bestaat uit 4 bijeenkomsten waarin u in een rustig tempo en onder deskundige begeleiding aan de slag gaat. De hierbij behorende data zijn: donderdagmiddag 2, 9, 16, 23 september

Voor meer informatie zie Cursusaanbod SeniorWeb Hengelo.

Datum donderdag 2 september 2021
Tijd 13:30 tot 15:30 uur