Activiteiten | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Van Windows 10  naar Windows 11

Van Windows 10 naar Windows 11

Wil je kennismaken met de de nieuwe versie van Windows, het besturingssysteem van Microsoft? Volg dan deze workshop.

Werk je met Windows 10 en wil je gaan werken met Windows 11 of ben je overgestapt naar Windows 11? Dan is deze workshop iets voor jou.

Deze workshop bestaat uit 1 sessie op maandagmiddag 23 januari van 09.30 tot 11:30 uur.

Leden van de Bibliotheek, SeniorWeb, KBO of PCOB krijgen korting op de deelnameprijs op voorwaarde dat zij bij het betalen van de cursus of workshop hun bijbehorende pas kunnen tonen. De kosten voor leden zijn €12,50 per persoon. Niet-leden betalen €15,- per persoon.

Ben je geïnteresseerd en wil je deelnemen aan deze workshop? Reserveer dan op tijd een plek via het formulier hieronder of bij de klantenservice in de Bibliotheek.

Aanmeldformulier cursus Windows 10 Basis

In verband met verwerking van persoonlijke gegevens dient akkoord te worden gegaan met ons privacystatement.

(Velden met een * zijn verplicht)

Voor meer informatie zie Cursusaanbod SeniorWeb Hengelo.

Datum dinsdag 23 januari 2024
Tijd 09:30 tot 11:30 uur