Activiteiten | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Geannuleerd: Android telefoon: Basiscursus

GEANNULEERD:

Maak stap voor stap kennis met de belangrijkste functies van Android telefoons.

GEAN

Leer meer over de bediening van de telefoon. We behandelen tevens allerlei handige apps. Leer werken met een routeplanner, Whatsapp, nieuws en bankzaken. Bij deze cursus kun je terecht met alle merken Android telefoons, bijvoorbeeld Samsung, Huawei en Motorola.

Deze cursus bestaat uit 4 sessies op de dinsdagochtend van 9:30 tot 11:30 uur. De data zijn: 30 januari, 6, 13, 20 februari

Leden van de Bibliotheek, SeniorWeb, KBO of PCOB krijgen korting op de deelnameprijs op voorwaarde dat zij bij het betalen van de cursus of workshop hun bijbehorende pas kunnen tonen. De kosten voor leden zijn €45,- per persoon. Niet-leden betalen €50,- per persoon.

Ben je geïnteresseerd en wil je deelnemen aan deze cursus? Reserveer dan op tijd een plekje via het formulier hieronder of bij de klantenservice in de Bibliotheek.

Let op: Neem wel uw eigen Android telefoon mee!

Aanmelden is niet meer mogelijk

Datum dinsdag 30 januari 2024
Tijd 09:30 tot 11:30 uur