Activiteiten | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Geannuleerd: Cursus Digisterker

GEANNULEERD:

Steeds vaker moeten we overheidszaken online regelen. Maar niet iedereen weet hoe je daar gebruik van maakt. Bij de cursus Digisterker helpen we je op weg! Leer omgaan met de digitale overheid.

Een verhuizing doorgeven, indienen van de belastingaangifte en het gebruiken van een DigID. Het zijn voorbeelden van overheidszaken die je tegenwoordig online moet regelen. Ook kun je te maken krijgen met de Berichtenbox van de overheid en met begrippen als zorgtoeslag en regelhulp. En wist je dat je jouw rekeningen bij jouw ziektekostenverzekeraar alleen nog kunt inzien als je met jouw DigID werkt?

In samenwerking met SeniorWeb en gemeente Hengelo geeft Bibliotheek Hengelo de cursus 'Digisterker': leer omgaan met de digitale overheid.

Deze cursus bestaat uit 4 bijeenkomsten waarin je in een rustig tempo en onder deskundige begeleiding aan de slag gaat. De hierbij behorende data zijn: donderdagmiddag 15, 22, 29 februari, 7 maart.

Bent je geïnteresseerd en wil je deelnemen aan deze cursus? Voor deelname is aanmelding vereist. Je kunt je hiervoor aanmelden via onderstaand formulier of bij onze klantenservice in de Bibliotheek.

Aanmelden voor deze cursus is niet meer mogelijk

Voor meer informatie zie Cursusaanbod SeniorWeb Hengelo.

Datum donderdag 15 februari 2024
Tijd 13:30 tot 15:30 uur