Fotoboek maken in Albelli

Computercursussen en Workshops
Fotoboek maken in Albelli

Vroeger drukten we al onze vakantiefoto’s netjes af en lieten we het vakantiealbum zien op verjaardagen. Tegenwoordig kan dit allemaal heel handig met de computer. Tijdens deze cursus leert u een fotoboek maken met Albelli software.

De workshop Fotoboek maken in Albelli bestaat uit 4 lessen van 09:30 tot 11:30 uur. De hierbij behorende data zijn: 19 februari, 26 februari, 5 maart en 12 maart.

Leden van de Bibliotheek, SeniorWeb, KBO of PCOB krijgen korting op de deelnameprijs op voorwaarde dat zij bij het betalen van de cursus of workshop hun bijbehorende pas kunnen tonen. De kosten voor leden zijn €45,- per persoon. Niet-leden betalen €50,- per persoon.

Bent u geïnteresseerd en wenst u deel te nemen aan deze cursus? Reserveer dan op tijd een plekje via het formulier hieronder of bij de klantenservice in de Bibliotheek.

Voor meer informatie zie Cursusaanbod SeniorWeb Hengelo

Ik ga akkoord met de privacyverklaring