Je kunt je lidmaatschap maandelijks opzeggen. Opzeggen is natuurlijk geen enkel probleem, ook al vinden we het jammer dat je weggaat. Voor een klein bedrag per maand heb je toegang tot de collectie van heel Nederland, maar je steunt ons ook in ons werk.

Wil je opzeggen? Dan kan bij de balie of met het contactformulier. Vermeld daarbij je naam, lidmaatschapsnummer en reden van opzeggen. We maken het dan voor je in orde.

Opgezegd, hoe gaat het nu verder?

Je kunt op ieder moment opzeggen met een opzegtermijn van een maand. De maand waarin je opzegt is de laatste maand waarin er nog geld wordt afgeschreven. De daaropvolgende maand is de laatste maand waarin je kunt lenen.

Twee voorbeelden ter illustratie:

  • Zeg je op 30 december op, dan is de afschrijving van omstreeks 20 december de laatste afschrijving. Je kunt in januari nog lenen.
  • Zeg je op 8 januari op, dan zal er omstreeks 20 januari nog een laatste keer worden afgeschreven. Je kunt in februari ook nog lenen.

Betaal je niet per maand, maar per jaar? Dan kun je jouw lidmaatschap na het eerste jaar vrij opzeggen.

Begin je ons te missen? Word dan gewoon weer lekker lid! Je kunt op ieder moment starten of stoppen met het lidmaatschap. Hopelijk tot ziens!

afscheid sm