• Word vrijwilliger en lever een bijdrage aan jouw Bibliotheek!

  Steeds vaker doet Bibliotheek Hengelo een beroep op vrijwilligers. Zo werken we samen aan een goede Bibliotheek voor Hengelo. We zijn heel blij met jouw inzet! 

  Wil je ook vrijwilliger worden? Hieronder zie je welke vrijwilligers we nodig hebben. Rechts kun je je aanmelden en vind je alle belangrijke documenten terug.

 • Help jij onze klanten?

  Werk je graag met mensen en media en ben je op zoek naar boeiend en afwisselend vrijwilligerswerk? Wordt dan gastvrouw of gastheer!

  Lees meer

 • Hou jij onze collectie tip-top in orde?

  Ben je gek op boeken? Wil je helpen onze collectie zo goed mogelijk te presenteren aan onze klanten? Dan zoeken we jou!

  Lees meer

 • Kom je helpen bij onze activiteiten?

  Wil jij ook graag als vrijwilliger aan de slag, maar op een moment dat het jou uitkomt? Dan ben je bij Bibliotheek Hengelo aan het juiste adres. We zoeken vrijwilligers die het leuk vinden ons af en toe te helpen bij activiteiten in de Bibliotheek.

  Lees meer

 • Taalvrijwilligers gezocht

  Bij het Taalpunt krijg je de (Nederlandse) taal beter onder de knie. Of je nu autochtoon bent of wilt inburgeren. Onze taalvrijwilligers zijn van onschatbare waarde!

  Lees meer

 • Vrijwilliger gezocht: Voorlezer bij de VoorleesExpress

  Iedere week een uurtje voorlezen bij een gezin waar weinig aandacht voor boeken en taal is. De VoorleesExpress, iets voor jou?

  Functieprofiel Voorlezer

 • Vrijwilliger gezocht: Coördinator bij de VoorleesExpress

  Als coördinator van de VoorleesExpress begeleid je de voorlezers en hun gezinnen en help je ouders in het zelfstandig voortzetten van het voorlezen.

  Functieprofiel Coördinator

 
Ook vrijwilliger worden? Bekijk de vacatures en meld je aan met het aanmeldformulier!