JobOn: Solliciteren en kansen op de arbeidsmarkt

JobOn: Solliciteren en kansen op de arbeidsmarkt

Tijdens deze live workshop in Bibliotheek Hengelo Stad neemt de ervaren en aansprekende trainer en loopbaancoach Pieter Koevoets je mee in de huidige arbeidsmarkt. Met tips, inzichten en ruimte voor vragen weet hij als geen ander werkzoekers en ZZP-ers te enthousiasmeren hoe zich te profileren met LEF! 

Op zoek naar jouw droombaan? De Bibliotheek biedt gratis hulp bij het ontdekken van wat je wilt en hoe je dat kunt bereiken. Dat doen we samen met JobOn. Deze service is er voor iedereen. Je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek.

Wat gaan we doen?

Ervaren en aansprekende trainer en loopbaancoach Pieter Koevoets neemt je tijdens deze live workshop in jouw bibliotheek mee in de huidige arbeidsmarkt. Met tips, inzichten en ruimte voor vragen weet hij als geen ander werkzoekers en ZZP-ers te enthousiasmeren hoe zich te profileren met LEF! 

De arbeidsmarkt is bijzonder dynamisch op dit moment. Er gaan veel banen verloren, maar er zijn ook volop nieuwe kansen. Werkgevers beginnen langzamerhand anders naar kandidaten te kijken en passen nieuwe wervingsmethoden toe. Laat je onder begeleiding van Pieter inspireren en informeren over hoe je je kansen op deze veeleisende arbeidsmarkt kunt vergroten. Leer alles over de onderdelen van solliciteren, waar je zelf invloed op hebt!  

Aanmelden

Via de aanmeldknop onderaan deze pagina kom je op de site van JobOn. Daar kun je een persoonlijk inlogaccount aanmaken en je gratis aanmelden voor deze bijeenkomst. Meld je nu aan en laat je inspireren!

 

Op zoek naar jouw droombaan? De Bibliotheek helpt!

Op zoek naar jouw droombaan? De Bibliotheek helpt!

De Bibliotheek biedt gratis hulp bij het ontdekken van wat je wilt en hoe je dat kunt bereiken. Dat doen we samen met JobOn. Deze service is er voor iedereen. Je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek.

Dit najaar organiseren we 12 workshops, inspiratiesessies, spreekuren en netwerkbijeenkomsten. Online en in de bieb. De activiteiten bieden inspiratie voor iedereen die zich wil ontwikkelen in zijn of haar loopbaan. 

Aanbod activiteiten

logo jobonHet aanbod bestaat uit 11 online workshops, inspiratiesessies, spreekuren en netwerkbijeenkomsten en 1 live workshop in de Bibliotheek. Het programma vindt plaats in de periode van september t/m december.

De activiteiten duren maximaal 2 uur, zijn voor de deelnemers kosteloos te volgen en worden georganiseerd en begeleid door sprekers, trainers en coaches vanuit JobOn. Je kunt je aanmelden voor de bijeenkomsten via de site van JobOn.

Ontwikkel jezelf en meld je aan, deelnemen is kosteloos! Bekijk alle activiteiten.

 

Inschrijven is niet (meer) mogelijk

Datum dinsdag 5 december 2023
Tijd 09:30 tot 12:00 uur
Waar Bibliotheek Hengelo Stad
Thema Werk & Inkomen, Cursus, workshop & training
Prijs Gratis