Maak een keuze uit de thema's en selecteer op maand om gemakkelijker door het programma te bladeren.

Resultaten 1 - 10 van 103
Jubileumexpositie: Fotoclub NS Hengelo

In 2018 viert de Digitale FotoClub NS Hengelo zijn 10-jarig bestaan met een foto-expositie in de Bibliotheek Hengelo over treinen en alles wat daar mee te maken heeft.

Borst of flesvoeding

Zwanger in Twente

Wordt het borstvoeding? Of toch flesvoeding? Of een combinatie van beiden? Ben je er al uit voor jezelf of moet je de keuze nog maken? Deze bijeenkomst vertelt je meer over zowel borstvoeding als flesvoeding.

Workshop E-books

De Bibliotheek heeft een ruim assortiment aan e-books. Wil je starten met digitaal lezen? Na deze workshop ben je er klaar voor!

Workshop Whatsapp (iPhone)

Leer hoe u gemakkelijk via Whatsapp berichten, bestanden en foto's met uw contacten uitwisselt. Deze workshop is geschikt voor mensen met een iPhone.

Cursus Digisterker

Steeds vaker moeten we overheidszaken online regelen. Maar niet iedereen weet hoe je daar gebruik van maakt. Bij de cursus Digisterker helpen we u op weg! Leer omgaan met de digitale overheid.

Workshop Instagram

Leer in deze workshop meer over Instagram, de populaire mobiele app om foto's en video's uit te wisselen.

Workshop Facebook

Maak digitaal verbinding met uw familie, vrienden en kennissen via Facebook. Met Facebook blijft u gemakkelijk op de hoogte van hun belevenissen, en zij van de uwe!

Heel Hengelo Bakt!

Nederland Leest

Doe mee aan Heel Hengelo Bakt en bak de mooiste en lekkerste taart van Hengelo!