Maak een keuze uit de thema's en selecteer op maand om gemakkelijker door het programma te bladeren.

Resultaten 1 - 10 van 103
Jubileumexpositie: Fotoclub NS Hengelo

In 2018 viert de Digitale FotoClub NS Hengelo zijn 10-jarig bestaan met een foto-expositie in de Bibliotheek Hengelo over treinen en alles wat daar mee te maken heeft.

Workshop Twitter

Twitter is een speciaal medium waarmee mensen en bedrijven elkaar volgen en berichten van maximaal 280 tekens de wereld in sturen. Wilt u mee twitteren? Volg dan de #workshop

Workshop Skype

Bellen naar het buitenland is prijzig, maar u wilt toch met elkaar in contact blijven. Skype is dé oplossing!

De Verslavende Digitale Wereld

Verdwijnt uw zoon onmiddellijk in het gamen als hij thuiskomt en is het soms zelfs lastig om dit te onderbreken voor het avondeten? Is uw dochter voortdurend met haar smartphone bezig en lijkt het ‘online leven’ soms belangrijker dan het ‘echte leven’?

Workshop Internetbankieren

Op ieder moment uw (rabo)bankzaken regelen, zonder papierwerk. Leer in deze workshop hoe u dit doet!

Borst of flesvoeding

Zwanger in Twente

Wordt het borstvoeding? Of toch flesvoeding? Of een combinatie van beiden? Ben je er al uit voor jezelf of moet je de keuze nog maken? Deze bijeenkomst vertelt je meer over zowel borstvoeding als flesvoeding.

Workshop E-books

De Bibliotheek heeft een ruim assortiment aan e-books. Wil je starten met digitaal lezen? Na deze workshop ben je er klaar voor!

Workshop Whatsapp (iPhone)

Leer hoe u gemakkelijk via Whatsapp berichten, bestanden en foto's met uw contacten uitwisselt. Deze workshop is geschikt voor mensen met een iPhone.

Cursus Digisterker

Steeds vaker moeten we overheidszaken online regelen. Maar niet iedereen weet hoe je daar gebruik van maakt. Bij de cursus Digisterker helpen we u op weg! Leer omgaan met de digitale overheid.