Maak een keuze uit de thema's en selecteer op maand om gemakkelijker door het programma te bladeren.

Resultaten 1 - 10 van 24
kunst-expositie

Kleurrijk

Verschillende AVO-bewoners uit de stad werkten aan bijzondere kunstwerken waarin zij vanuit hun eigen achtergrond een blik geven op Hengelo. Kom de hele zomer tijdens openingstijden langs om de kunstwerken te bewonderen!

expositie-kleurrijk

Kleurrijk

In samenwerking met Stichting Bernhards Ontmoeting en Oyfo Kunstenschool organiseert Bibliotheek Hengelo de fototentoonstelling Kleurrijk, waarin vijftien (amateur)fotografen en vijftien dichters een creatieve draai aan het thema Kleurrijk geven. De foto’s en gedichten zijn op de ramen van de bibliotheek geëxposeerd en vanaf nu te zien!

GEANNULEERD: Inloopspreekuur Lichter leven

Nova Holos

GEANNULEERD: Lichter leven gaat over loslaten. In praktisch opzicht maar zeker ook in je emotionele en mentale functioneren.

boekstart-dag

Kom op zaterdag 19 juni naar de BoekStartdag en ontdek hoe fijn het is om samen met je kindje met boekjes en taal bezig te zijn.

E-Books lenen, hoe doe je dat?

De Bibliotheek heeft een aanbod van meer dan 30.000 e-books, te lezen op uw tablet of e-reader. Het kan best een stap zijn om te beginnen met digitaal lezen.

Mammacafé dreumes & peuter: Picknick

Neem je wat te eten en te drinken mee? Dan gaan we gezellig in het Prins Bernhardplantsoen zitten. Dreumesen en peuters kunnen er heerlijk spelen. Vergeet je picknickkleedje niet!

GEANNULEERD: Inloopspreekuur Kindercoach Mirrie

GEANNULEERD: Zit je kind niet lekker in zijn/haar vel en weet je even niet hoe het nu verder moet? Kom eens langs bij Kindercoach Mirrie in de Bibliotheek.

GEANNULEERD: Inloopspreekuur Buuf van Brokant

Ondersteuning bij het ouder worden

GEANNULEERD: Heb je vragen over het ouder worden en hoe je met eigentijdse hulp zelfstandig kunt blijven? Dan kun je terecht bij het inloopspreekuur van Buuf van Brokant.

GEANNULEERD: Opruimspreekuur

Krijg weer grip op je thuissituatie

GEANNULEERD: Ben je altijd druk met je thuissituatie en weet je hier maar geen structuur in aan te brengen? Heb je altijd het gevoel achter de feiten aan te lopen? Loop dan eens binnen bij het inloopspreekuur van Happy in Organising.