Direct naar de inhoud

Maak een keuze uit de thema's en selecteer op maand om gemakkelijker door het programma te bladeren.

Resultaten 1 - 10 van 94
GEANNULEERD: Inloopspreekuur Loes

Heb jij een vraag over opvoeden?

GEANNULEERD: Als ouder of mede-opvoeder kom je vaak voor vragen te staan en meestal lukt het zelf wel om een antwoord te vinden. Maar soms roepen vragen ook twijfels en zorgen op. Het kan dan helpen om hierover van gedachten te wisselen met een opvoedondersteuner van Loes.

GEANNULEERD: Inloopspreekuur Kindercoach Mirrie

GEANNULEERD: Zit je kind niet lekker in zijn/haar vel en weet je even niet hoe het nu verder moet? Kom eens langs bij Kindercoach Mirrie in de Bibliotheek.

GEANNULEERD: Inloopspreekuur Lichter leven

Nova Holos

GEANNULEERD: Lichter leven gaat over loslaten. In praktisch opzicht maar zeker ook in je emotionele en mentale functioneren.

GEANNULEERD: Duurzame sieraden

Duurzaamheid

GEANNULEERD: Al vanaf de prehistorie bestaan er diverse soorten lichaamsversiering, in de vorm van tatoeages, make-up en sieraden. Sinds wanneer maakten mensen de eerste sieraden en waarom?

iPad: Basiscursus

Computercursussen en Workshops

In de basiscursus maakt u stap voor stap kennis met de belangrijkste functies en opties van de iPad, zodat u er snel mee aan de slag kunt.

Inloopspreekuur Buuf van Brokant

Ondersteuning bij het ouder worden

Heb je vragen over het ouder worden en hoe je met eigentijdse hulp zelfstandig kunt blijven? Dan kun je terecht bij het inloopspreekuur van Buuf van Brokant.

GEANNULEERD: Opruimspreekuur

Krijg weer grip op je thuissituatie

GEANNULEERD: Ben je altijd druk met je thuissituatie en weet je hier maar geen structuur in aan te brengen? Heb je altijd het gevoel achter de feiten aan te lopen? Loop dan eens binnen bij het inloopspreekuur van Happy in Organising.

UITGESTELD: TED-talk over duurzame mode

Duurzaamheid

UITGESTELD: Aniela Hoitink is gefascineerd door de vraag hoe we kleding duurzamer kunnen produceren. In plaats van steeds maar te denken aan consuminderen door gewoon minder te kopen, draait zij die filosofie om. Stel dat je wel nieuwe kleding blijft kopen en dat dit gemaakt is van paddenstoelwortels, zodat het na twee jaar bij het compostafval kan worden gegooid?

Walk & Talk Koffiepauze

Walk & Talk | Thema Werk

Werk zoeken hoef je niet alleen te doen. Walk & Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden!