Maak een keuze uit de thema's en selecteer op maand om gemakkelijker door het programma te bladeren.

Resultaten 1 - 10 van 96
Huub Vaalt

Huub Vaalt

Huub Vaalt exposeert deze maand in Bibliotheek Hengelo. Al van jongs af aan is hij bezig met schilderen en doet dat nog steeds met veel plezier. Op 16-jarige leeftijd maakte Huub kennis met olieverf en dat is sindsdien het medium waarmee hij het liefst werkt.

Stoplersteine

Stolpersteine - Struikelstenen

Stichting Levend Verleden Oost Nederland en Bibliotheek Hengelo nodigt u en uw naasten van harte uit voor de opening van de Expositie Stolpersteine - Struikelstenen.

Veiligheid op internet

Computercursussen en Workshops

Virussen, hacken, phising, spam, privacy... Om veilig te kunnen internetten moet u weten wat de risico's zijn! Dat leert u op deze cursus.

Workshop: iPhone

Computercursussen en Workshops

De iPhone is één van de meest gebruikte smartphones. Bent u al een beetje ervaren in het gebruik van de iPhone, maar wilt u meer weten over alle mogelijkheden? Schrijf u dan in voor deze workshop.

Workshop: Opgeruimd staat netjes

Sta je voor een grote of kleine verandering in je leven? Heb je jouw huishouden door omstandigheden even niet meer op orde? Heb je behoefte aan meer rust in huis of in je hoofd? Vind je het lastig prioriteiten te stellen? Of ben je steeds van alles kwijt? Dan is deze workshop misschien wel de oplossing voor jou!

Wikikring Twente

Tijdens de Wikikring bijeenkomsten gaan we samen aan de slag met het verrijken van Wikipedia met artikelen over Hengelo en Twente. Je leert alles over onderzoek doen, schrijven, bronnenonderzoek en andere aspecten van Wikipedia.

Sollicitatiespreekuur

Kom met al je vragen over jouw sollicitatiebrieven, CV, het inrichten van je LinkedIn profiel of om een sollicitatiegesprek te oefenen, naar het Sollicitatiespreekuur van Sheena Kozijn!

Belastingspreekuur

Heb je vragen over jouw belastingaangifte? Bezoek dan in maart en april het wekelijkse belastingspreekuur in de Bibliotheek, waar de medewerkers van Hulpdienst Hengelo en SeniorWeb je verder helpen. 

Samsung tablet: Basiscursus

Computercursussen en Workshops

Maak stap voor stap kennis met de belangrijkste functies van de Samsung tablet!

Daphne Deckers

Boekenweek

In het kader van het thema van de Boekenweek 2019 (23 t/m 31 maart) - De moeder de vrouw – wordt bestseller auteur Daphne Deckers geïnterviewd door goede vriend en journalist Ivan Borghstijn over haar nieuwste boek ‘Dubbel zes’. Natuurlijk is er gelegenheid tot het stellen van vragen.