Direct naar de inhoud

Maak een keuze uit de thema's en selecteer op maand om gemakkelijker door het programma te bladeren.

Resultaten 1 - 10 van 32
Inloopspreekuur Lichter leven

Nova Holos

Lichter leven gaat over loslaten. In praktisch opzicht maar zeker ook in je emotionele en mentale functioneren.

GEANNULEERD: Workshop Pimp je kleding

Duurzaamheid

GEANNULEERD: Heb je een kledingstuk in de kast dat je te saai vindt om aan te trekken? Pimp het tijdens onze workshop zodat het weer jaren mee kan!

LinkedIn voor werkzoekenden

Thema Werk Workshops

Deze week wordt de Thema Werk Workshop gegeven door Social Media Consultant en eigenaar van A-cademy Alwin Zandvoort.

GEANNULEERD: Cursus Slim op pad

Computercursussen en Workshops

GEANNULEERD: Routes maken voor wandelen, fietsen, motorrijden, openbaar vervoer en geo-cachen, dit alles leggen wij u stap voor stap uit in deze cursus.

Sollicitatiespreekuur

Thema Werk

Kun je wel wat persoonlijk hulp gebruiken bij je zoektocht naar werk? Meld je dan aan voor het gratis online Sollicitatiespreekuur!

JobOn Droombaanspel

JobOn | Thema Werk

Ga tijdens het online droombaanspel samen met ons op zoek naar wat jouw ideale baan is en wat jij zelf kunt doen om je droombaan te vinden. 

Schrijverscafé

Al 6 jaar lang is in de Bibliotheek het Schrijverscafé In de pen actief. Dit is een plek om ideeën en ervaringen uit te wisselen, een plek om geïnspireerd te raken. Iedere laatste woensdag van de maand is het Schrijverscafé geopend en staat een ander thema centraal.

GEANNULEERD: Workshop Whatsapp (iPhone)

Computercursussen en Workshops

GEANNULEERD: Leer hoe u gemakkelijk via Whatsapp berichten, bestanden en foto's met uw contacten uitwisselt. Deze workshop is geschikt voor mensen met een iPhone.

GEANNULEERD: Workshop Whatsapp (Android telefoon)

Computercursussen en Workshops

GEANNULEERD: Leer hoe u gemakkelijk via Whatsapp berichten, bestanden en foto's met uw contacten uitwisselt. Deze workshop is geschikt voor mensen met een Android telefoon.

Beter in beeld

ONLINE ACTIVITEIT | Thema Werk

Videobel jij tegenwoordig ook regelmatig voor je werk? Wil je meer weten over hoe jij - ook van achter een beeldscherm - een goede indruk kunt maken? Schrijf je dan in voor deze online workshop.