Maak een keuze uit de thema's en selecteer op maand om gemakkelijker door het programma te bladeren.

Resultaten 1 - 10 van 138
Tentoonstelling WAK

Platform Beeldend Amateurkunstenaars Hengelo

Al jaren lang is de WAK tentoonstelling een groot succes. In 2015 vonden en aantal kunstenaars het tijd worden om zich te gaan organiseren en zo is het Platform ontstaan na een thema bijeenkomst “Bomen over kunst” Er is voor gekozen het Platform een podium te laten zijn voor alle amateur beeldende kunstenaars in Hengelo maar het gros van de deelnemers is schilder.

Student in Beeld

“Je studententijd is de mooiste tijd van je leven”, horen we vaak. Veel nieuwe ervaringen, nieuwe contacten en uitdagingen, en heel veel vrijheid. Maar is dat wel zo?

Sollicitatiespreekuur

Kun je wel wat persoonlijk hulp gebruiken bij je zoektocht naar werk? Kom dan naar het gratis Sollicitatiespreekuur in Bibliotheek Hengelo! 

Molloten in de Bieb

met Gido Verheijen

We komen inmiddels steeds dichter bij de finale. En wie kan ons beter helpen de Mol te ontmaskeren dan één van de bekendste YouTubers rond Wie is de Mol?: Gido Verheijen. Gido voorspelde al meerdere malen halverwege het seizoen de juiste Mol. Vanavond komt hij meepraten.

LEZING: Wil jij je kind een stap vooruit helpen?

Kindercoach Sabine Wolsink

Elke ouder wil graag op een ontspannen manier zijn kind naar school zien gaan. Maar wat als het leren moeizaam gaat of jouw kind niet direct aanwijsbaar gedrag vertoont, het plezier verdwijnt en gefrustreerd raakt? Kijk dan eens anders naar concentratieproblemen, dyslexie, moeite met rekenen, slordig handschrift of AD(H)D.

Schrijverscafé

Al 5 jaar lang is in de Bibliotheek het Schrijverscafé In de pen actief. Dit is een plek om ideeën en ervaringen uit te wisselen, een plek om geïnspireerd te raken. Iedere laatste woensdag van de maand is het Schrijverscafé geopend en staat een ander thema centraal.

VrouwWijs Open Podium

Voor en door vrouwen

Elke laatste donderdagavond van de maand is VrouwWijs in de Bibliotheek met een verrassend programma. Met onder andere gedicht, lied, verhaal, presentatie, workshop en dans.

Computerspreekuur

Computers, internet… Hoe meer u zich er in verdiept, hoe meer vragen er komen. Met al deze vragen kunt u bij ons terecht tijdens de gratis computerspreekuren!